Aankonding RESTO-EXPO 2020

Bekijk hier de aankondiging in PDF-vorm.

‘Never change a winning team’, wil het gezegde. Dat is ook het motto van Resto-Expo. “Onze beurs was vorig jaar een groot succes”, weet organisator Koen Vercauteren. “Voor de 26e editie gaan we dan ook op die lijn verder. We zoeken zoals steeds naar een goed evenwicht tussen alle aspecten. Interessante standhouders, sterke promoties, nieuwe producten en natuurlijk heel veel sfeer.”

Resto-Expo is een vakbeurs waar alleen professionals op uitnodiging welkom zijn. Daarom sluit de beurs ook aan op de trends voor de sector. “We blijven sterk uitpakken voor de bezoekers uit de snacksector”, zegt Koen. “Voor die doelgroep zijn er altijd productlanceringen en interessante aanbiedingen. Maar met de duidelijke trend dat veel snackzaken hun aanbod steeds verbreden, is voor hen ons groeiend culinair aanbod ook zeker interessant. We zien nu eenmaal dat de consument steeds meer uit gaat eten. Het is logisch dat we daar met een breed aanbod een graantje van willen meepikken.”

Professionals uit de meer culinaire horeca, die bijvoorbeeld een brasserie of restaurant uitbaten, zijn een snel groeiende groep beursbezoekers. “Het aanbod aan standhouders die relevant zijn voor deze doelgroep, groeit dan ook steeds verder”, beklemtoont de organisator. “Zo is er al een paar jaar onze prachtige culinaire patio, waar we de kookworkshops bieden. Die zijn overigens ook heel tof voor de snackklanten die willen bijleren.”

Voor het overige is Resto-Expo weer opgebouwd uit de klassieke ingrediënten, met onder andere de shop waar de beurspunten kunnen verzilverd worden, de foodlane met foodtrucks en een happy hour. “Vergeet ook onze goede catering niet”, besluit Koen. “Voor het avondprogramma met optreden hoef ik waarschijnlijk geen promotie meer te maken. Zoals steeds willen we onze klanten, die vaak werken als anderen genieten en feesten, een onvergetelijk feest gunnen. De artiesten zijn geboekt. Hun namen zijn een streng bewaakt geheim, zoals steeds. Maar het dak gaat eraf, op Flanders Expo. Wees gerust.”

AANMELDEN

Uw persoonlijke uitnodiging voor Resto-Expo valt begin maart in uw bus.
Online aanmelden voorkomt lang aanschuiven bij de aankomst.

RESTO-EXPO 2020: PRAKTISCHE INFO

Flanders Expo Gent
Hal 8
Ma 30  maart tem Wo 1 april 2020
Ma + DI vanaf 11.30 uur ; Wo vanaf 13:00

Benieuwd naar onze vorige editie?
KLIK HIER VOOR SFEERVERSLAG EN FOTO’S VAN RESTO-EXPO 2019