Groepering van Horeca Groothandels

 

Kwaliteitsproducten aanbieden aan de best mogelijke prijzen. Dat is de missie van Resto-Frit en Resto-Culinair. Onder deze vlag groeperen zich vijftien grossiers die samen vele honderden horecazaken bevoorraden. De leden van Resto-Frit en Resto-Culinair staan allen borg voor een stipte en persoonlijke service.

De leden zijn allen horeca-grossiers met een familiale achtergrond en aanpak. No-nonsense bedrijven die perfect weten wat de échte noden in de horeca zijn. En daarom maatwerk willen en kunnen leveren. Qua service en contact doen ze altijd beter dan de onpersoonlijke grote ketens. Net  door de samenwerking binnen Resto-Frit en Resto-Culinair kunnen ze topproducten aanbieden aan zeer concurrentiele prijzen.

Resto-Frit bestaat intussen 25 jaar. In die tijd groeide de groepering uit tot een topspeler in de sector, met een uitstekende reputatie. Doorheen die jaren werden tal van rendabele concepten en marketingacties uitgewerkt. De bekendste is zonder twijfel de Smulllbox. In nauwe samenwerking met Studio 100 ontstond een handige box met frituursnacks die intussen al jaren duizelingwekkende verkoopcijfers scoort. 

Resto-Culinair, het culinaire jongere broertje van Resto-Frit, focust op een partnership met de meer culinaire  horecazaak. Resto-Culinair bedient zowel de sympathieke brasserie als het toprestaurant.
Neem gerust contact op met een van onze grossiers voor een extra woordje uitleg. Of kom eens langs op onze jaarlijkse beurs in Flanders Expo.