Kies voor een digitale prijslijst!

Kies voor de voordelen van het Resto-Frit systeem!

PROFESSIONEEL EN PRAKTISCH

Met een digitale prijslijst wint u tijd, geld en uitstraling. En u bespaart zich het geknoei met knippen en plakken op uw prijslijst. De klant hecht groot belang aan de netheid en de uitstraling van een horecazaak. Uw prijslijst is hét visitekaartje dat elke bezoeker bekijkt. Daarom investeert de bewuste zaakvoerder in LED-schermen met digitale prijslijsten. Het oogt professioneel, is zeer eenvoudig in gebruik en biedt kans om extra communicatie mee te geven.
En dat alles aan een heel betaalbare prijs.

PROFESSIONEEL

Prijslijsten met doorgekraste prijzen of met nieuwe producten in een ander handschrift zijn echt niet meer van deze tijd. Wie de zaak een professionele en nette uitstraling wil geven, heeft een digitale prijslijst. De schermen zijn makkelijk net te houden. En aanpassingen zijn snel uitgevoerd en onzichtbaar voor de klant. Prijsaanpassingen door leveranciers zijn dezelfde dag nog aanpasbaar, wat goed is voor het behoud van uw marges.

EENVOUDIG

De LED-schermen zijn bijzonder gebruiksvriendelijk. Ook wie geen fan is van computers, kan er vlot mee werken. Via een internetverbinding zijn alle aanpassingen met een paar eenvoudige klikken op enkele minuutjes te realiseren. Bovendien is het systeem duurzaam gemaakt voor een frituur-omgeving. De Samsung schermen meten 32 inch of 42 inch.

BETAALBAAR

Op de markt zijn tientallen producenten actief. Vaak met peperdure toepassingen, waarbij naast een zware begininvestering ook nog een duur servicecontract hoort. Het Resto-Frit aanbod van LED-schermen is betaalbaar en transparant.  Afhankelijk van het aantal schermen kost de opstart tussen 1749 en 3486 euro, exclusief btw. Het softwarecontract kost slechts 15 euro per maand. Installatie en een degelijke dienst na verkoop inbegrepen.

MEER INFORMATIE?

Surf naar www.restofrit-prijslijsten.be  of contacteer uw Resto-Frit grossier.
Vindt op deze pagina de gegevens van onze Resto-Frit grossiers.

Bekijk onze Folder.