RESTO-EXPO 2019

Bekijk hier de aankondiging in PDF-vorm.

BEKIJK HIER FOTO's EN SFEERVERSLAG RESTO-EXPO 2019

Aan de vertrouwde succesformule wordt niet gesleuteld. Dat betekent: voordelig zaken doen, bijleren, ontdekken, genieten en feest vieren.

“De interesse bij de standhouders blijft groot”, zegt organisator Koen Vercauteren. “Samen zetten we dit jaar nog meer in op beleving en ontdekken.”

Vorig jaar werd voor het eerst geëxperimenteerd met een grote centrale keuken waar de hele beursdag door demonstraties werden gegeven. “Zoals bij elke vernieuwing was dat even wennen”, weet Koen. “Maar de reacties waren positief. De demo’s zijn zowel voor de klanten uit het snacksegment als voor de andere horecaklanten interessant en relevant. Steeds meer snackzaken bieden een breder gamma aan én de horeca is steeds op zoek naar innovatie én manieren om de foodkost onder controle te houden.”

MEERWAARDE

“In die centrale keuken willen we dit jaar nog meer aanbieden”, gaat Koen verder. “We kijken ook naar samenwerking tussen verschillende standhouders om met elkaars producten leuke concepten of gerechten in elkaar te knutselen. ‘Foodparing’ noemen we dat in hippe termen. We willen op die manier echt inspiratie en meerwaarde bieden aan de bezoekers die meer willen doen dan hun klassieke rij exposanten bezoeken.”

GOED GEVOEL

Met dat laatste is voor alle duidelijkheid niets mis. “Natuurlijk niet”, beklemtoont Koen. “Resto-Expo moet een event zin waar iedere bezoeker een goed gevoel bij heeft. Voor sommige klanten primeert het bezoeken van hun vertrouwde leveranciers om daar bi te praten of nieuwigheden te ontdekken. Weer andere bezoekers hechten vooral waarde aan het avondprogramma. Ook die mensen gaan we niet teleurstellen.”

SFEER

Aan sfeer zal op en rond Resto-Expo dus geen gebrek zijn. “De foodlane met de vele foodtrucks kreeg vorig jaar heel veel positieve commentaar”, vertelt Koen. “Dit jaar doen we dat nog beter. Dat zorgt, samen met onze culinaire patio met de demokeuken, toch voor een totaal andere beleving. Die beleving zal er verder ook zin op het centrale plein. Met een happy hour, deze keer niet met gin-tonic maar een nieuw product. En dat we ’s avonds goed feesten, hoef ik niet eens meer te herhalen.”

AANMELDEN

De uitnodiging voor Resto-Expo valt normaal gezien eind februari begin maart in uw bus. Online aanmelden voorkomt lang aanschuiven bi de aankomst.
25e editie van Resto-Expo: niet te missen!

RESTO-EXPO 2019: PRAKTISCHE INFO

Flanders Expo Gent
Hal 8
1 - 2 - 3 april 2019
Vanaf 11.30 uur

ALLEEN OP UITNODIGING (meer informatie volgt)

BEKIJK HIER FOTO's EN SFEERVERSLAG RESTO-EXPO 2019

Benieuwd naar onze vorige editie?

KLIK HIER VOOR SFEERVERSLAG EN FOTO’S VAN RESTO-EXPO 2018