Resto-Expo 2018: Een editie om in te kaderen!

Resto-Expo 2018 was een editie om nooit te vergeten. Met meer bezoekers, meer standhouders en meer sfeer was 2018 een topjaargang. Hetgeen u hier zelf kan zien op de vele foto’s!
Het wordt niet simpel om voor de 25e editie in 2019 nog beter te doen. Gelukkig houden de organisatoren wel van een uitdaging.

“Natuurlijk willen we voor een jubileumeditie alles uit de kast halen”, zegt organisator Koen Vercauteren. “Al hebben we het onszelf niet makkelijk gemaakt met deze editie. Daarvoor moet ik eerst en vooral onze klanten en de standhouders bedanken. We telden 15% meer bezoekers en zaten met 132 standhouders opnieuw aan een record.”

Opvallend is dat voor deze editie de stijging in het aantal bezoekers mooi gespreid werd over de drie dagen. “Met toch een trend dat veel mensen wat later op de namiddag komen om dan ineens goed door te feesten tot de late uurtjes”, zegt Koen. “We kregen ook heel goede commentaar op onze ‘food lane’. Een tiental standhouders zorgde met mooie foodtrucks voor een uniek beeld en veel kansen om specialiteiten te proeven.”

Alles kan beter. Dat geldt ook voor de organisatie van een beurs. “Natuurlijk willen we onszelf ieder jaar overtroeven”, belooft Koen. “We luisteren daarom de komende maanden eerst naar de suggesties van klanten en standhouders. Zelf zie ik al een grote uitdaging in onze culinaire patio. Die was dit jaar breder en groter met een grote ruimte voor showcooking. We moeten er voor 2019 aan werken dat onze klanten daar meer weet van hebben en er ten volle van genieten. Maar eigenlijk is onze beurs niet de grootste uitdaging van het jaar. Voor alle grossiers blijft de grootste uitdaging om Resto-Frit/Resto-Culinair nog méér, beter en sterker op de kaart van het totale horecalandschap te zetten.”

Lees ook de reacties van standhouders en bezoekers.   Meer Foto zien ?  Maandag   Dinsdag   Woensdag