Resto-Expo 2018: Uw jaarlijkse afspraak in maart op Flanders Expo !

Blokkeer alvast 26,27 of 28 maart 2018 in uw agenda. Want u heeft dan een afspraak met uw Resto-Frit grossier en meer dan 100 standhouders op Resto-Expo, de jaarlijkse beurs van Resto-Culinair / Resto-Frit. Zoals steeds een unieke kans om bij te praten, zaken te doen, bij te leren en eens stevig te feesten.

“Onze beurs is een jaartje jonger dan onze groepering”, vertelt Koen Vercauteren, één van de organisatoren van het jaarlijkse topevent. “We zin dus ‘nog maar’ aan onze 24e editie toe. Maar dat belet ons niet om toch te streven naar een onvergetelijk evenement. Zoals elk jaar bouwen we verder op de ijzersterke traditie met nieuwe elementen en verbeteringen.”
De innovatie begint al bij de inschrijvingen. “Eind februari, begin maart, komen de uitnodigingen bij onze klanten”, verduidelijkt Koen. “We zullen nu iedereen individueel inschrijven. Zo herkennen we onze klanten en hun gasten. Tegelijkertijd zullen we al bij het onthaal voor een iets feestelijker onthaal en inkleding zorgen. De sfeer moet meteen juist zitten bij deze feesteditie.”

BREDE HORIZON

 “Er is op Resto-Expo 2018 heel veel te zien”, weet ook de organisatie. “Maar we zien te vaak dat klanten gewoon langs hun vertrouwde producten gaan en de rest niet zien. We willen onze mensen aanmoedigen om eens wat breder te kijken.In tijden waar de consument steeds meer van ons verwacht, is het belangrijk dat we onze horizon breed zetten. Daarom werken we dit jaar een systeem uit dat klanten beloont die veel standhouders bezoeken.”

HAPPY 2 HOURS

Op algemeen verzoek zal in de eventruimte ook dit jaar weer een ‘Happy 2 hours’-ruimte zin. Daar kan iedereen gedurende twee uur genieten van een feestelijke gin-tonic. Daarbuiten zorgt de organisatie voor een nog feestelijkere inkleding.
“Ook voor de grote cateringruimte willen we een extra inspanning doen voor de inkleding”, belooft Koen. “Dat is niet evident, gezien we zoveel gasten ontvangen, maar we doen zeker een investering om het zo gezellig mogelijk te maken.”

GEHEIM

Veel dieper laat de organisatie nog niet in het hart kijken. “Zoals steeds willen we niet vooraf verklappen wie er zal optreden”, klinkt het geheimzinnig. “Maar geloof ons vrij. Het wordt weer een stevige verrassing en een knaller.”
Ook over de innovaties op de beurs zelf, blijft het nog stil tot in maart. “Wij zin nog in gesprek met enkele standhouders”, verduidelijkt Koen. “We hopen op enkele verrassende nieuwe namen, maar die onderhandelingen zitten nog in de laatste rechte lijn. We zullen in ieder geval de standhouders aanmoedigen om voor zoveel mogelijk beleving en interactie te zorgen.”

GESCHENKEN

Een promotie is leuk, maar verdwijnt snel in het geheel van de boekhouding. Een geschenk – te verdienen door punten te verzamelen - blijft tastbaar en is uiteindelijk mooi om dank u te zeggen tegen al onze klanten.”
Kortom, u mag niet ontbreken op 26, 27 of 28 maart 2018 in Gent. De organisatie timmert de komende weken nog duchtig verder aan een unieke combinatie van leren, proeven, ontdekken, genieten, ontmoeten, ontspannen en feesten.

Zorg dat u erbij bent!