RESTO-FRIT BEURS 2015 : 30-31 maart en 1 april

Wij zijn de uitdaging aangegaan om het aanbod nog gevarieerder, nog aantrekkelijker te maken voor elke uitbater van frituur, broodjeszaak en/of restaurant.  Restofrit wil de sector zoals steeds inspiratie bieden voor innovatie en professionalisering. Talloze fabrikanten presenteren de nieuwigheden binnen hun productengamma en het is de absolute “place to be” om oude bekenden weer te zien of om nieuwe contacten te ontmoeten. Commercieel wordt elke bezoeker overweldigd!

De allergrootste doelstelling van Restofrit blijft om alle fantastische klanten te bedanken en een fijne, interessante, zorgeloze en aangename dag aan te bieden! En genieten zullen de bezoekers.
Commercieel uiteraard van het steeds groeiend aantal exposanten die hun beste beentje voorzetten om er telkens weer nieuwigheden te presenteren en de gekende producten extra te ondersteunen. Ook het unieke systeem van spaarpunten zal bij elke bezoeker weer in de smaak vallen en velen zullen met veel plezier de topgeschenken gaan bekijken die te vinden zullen zijn in onze beursshop! Maar ook de man en vrouw achter de professional zal weer verwend worden. Elke persoon geniet van een warme VIP-ontvangst, een smaakmakende catering, free drinks, enzovoort.

En Restofrit staat ook als synoniem voor leven, voor genieten, voor plezier… Op de beurs zal er ook dit jaar weer een optreden plaatsvinden van een “mistery guest”… Wie jullie dus de avond vol plezier zal bezorgen verklappen we nog niet maar dat het weer nieuw zal zijn, sterk, internationaal verkopend, … dat staat buiten kijf! Het zal dus weer een straffe naam zijn die we aan het lijstje kunnen toevoegen.
Eigenlijk is het teveel om op te noemen. Kom dus zeker naar de Restofrit Beurs en beleef het zelf!

PRAKTISCH

30-31 maart en 1 april, telkens vanaf 11u30
Flanders Expo in Gent – Hoofdhal 1
Registratie via www.restofritbeurs.be