Resto-Frit beurs: een groot succes!

De Resto-Frit beurs van 2014 zit erop. Het was een geslaagde editie! Zowel de standhouders als de Resto-Frit leden kijken tevreden terug. Aan de reacties van de bezoekers te horen deelden zij onze mening. Misschien had de surprise act van Milk Inc. hier wel iets mee te maken?

Drie dagen lang was Hal 1 van Flanders Expo de ontmoetingsplaats voor de horeca in België. De gigantische hal was omgetoverd tot een gezellige beurs met voldoende ruimte voor een babbel of om te genieten van de open bar en het rijkelijke buffet.

Van 11u30 tot 19u30 waren de vele stands van onze partner leveranciers de trekpleister. Zowel om nieuwigheden te ontdekken en te bespreken, als om voordelige aankopen te doen. De Resto-punten werden rijkelijk verdeeld. De shop, met zoals steeds een vernieuwd aanbod, werd druk bezocht. Het restaurant, met heerlijk buffet, was een succes.

Tegen 21u was iedereen ongeduldig aan het uitkijken naar de surprise act. Wat had het beurscomté van Resto-Frit ditmaal in petto? Het wachten werd beloond. Niemand minder dan Regi en Linda van Milk Inc. zorgden voor een fantastische muzikale act. Voor de laatblijvers – en dat waren er best heel wat – was er nadien nog een DJ-act. De Resto-Frit beurs: het was de moeite!

Dat smaakt uiteraard naar meer! In 2015 is het weer zover...nog even geduld.