SMULLLBOX, dé favoriet van de kids!

 

NIEUW: De Nachtwacht Smulllbox!

 

Resto-Frit gaat verder dan de klassieke aankoopgroepering en wil ook actief de verkoop bij de klanten stimuleren. Een van de mooiste concrete voorbeelden hiervan – nu al meer dan 20 jaar - is de Smulllbox, de favoriet van de kids in de frituur.

Een Smulllbox bestaat uit: een aantrekkelijke verpakking, plastic bakje voor frietjes & de nieuwe  Smulllbox snack (kipfingers), 2 sausjes, een Smulllcola en uiteraard ook een GRATIS speelgoedje!

Afgelopen jaren zorgden Samson & Gert en Wickie de Viking voor het succes van het Smulllbox concept. Steeds in samenwerking met STUDIO100.

Sinds september 2018 is de fakkel overgedragen aan Nachtwacht!

Want in de huidige wereld is het voor een kinderproduct als de Smulllbox van levensbelang om de vinger aan de pols te houden. Daarom stuurt de Smulllbox Wickie de Viking met pensioen, om plaats te maken voor de kinderhype van vandaag!

ZOEK EEN RESTO-FRIT GROSSIER IN UW BUURT WAAR U DEZE SMULLLBOX KAN KOPEN

NACHTWACHT-HYPE

De succesvolle reeks Nachtwacht ( https://studio100.com/be/nl/nachtwacht ) wordt het nieuwe gezicht van de Smulllbox. Die switch staat garant voor een stijging in de verkoop. De nieuwe Smulllbox spreekt ook een iets ruimere doelgroep aan dan die met Wickie. Ook iets oudere kinderen volgen intensief de reeks Nachtwacht. Er wordt ook veel verwacht van de Nachtwachtflm, die de komende winterperiode (2018-2019) in de bioscoop zal lopen.

EXTRA acties voor meer VERKOOP

Tweemaal per jaar organiseert Resto-Frit leuke acties om de verkoop in de frituren te stimuleren. Zo kunnen de jeugdige frituurklanten kans maken om bijvoorbeeld DVD’s te winnen, of gratis toegangstickets voor een PLOPSA-park, of leuke speelgoedjes, of...

Alle klanten van Smulllbox worden hier automatisch van op de hoogte gebracht en hoeven hiervoor niets speciaal te doen. De actie zit gewoon mee in de verpakking (omdoos) van de Smulllbox.
Gemakkelijk voor de friturist en super leuk voor de kids!

Heerlijke KIPFINGERS

Omdat Wickie in de coulissen verdwijnt, moest ook de Viking Snack vervangen worden. Daar is er bewust gekozen voor een zeer populaire snack bij kinderen: Kipfingers. Een extra verkoopargument!

 

Wie is de Nachtwacht eigenlijk?

(deze informatie komt van de Studio100 website)

Maak kennis met Keelin, Vladimir en Wilko, ofwel De Nachtwacht, een geheim verbond met maar één doel: het Kwaad uit de onderwereld bestrijden. De drie vrienden maken daarbij gebruik van de speciale gaven die ze hebben én hun eigen amulet.

Vladimir is een eeuwenoude vampier in het lichaam van een jonge, knappe man. Hij kan zichzelf onzichtbaar maken of overschakelen op vampierensnelheid (een straaljager is er niks tegen), twee talenten die al vaak hun nut bewezen hebben.

Wilko is een weerwolf, maar van het vreedzame type. Hij valt geen gewone stervelingen aan, hij beschermt ze. Dat neemt niet weg dat hij dezelfde krachten bezit als klassieke weerwolven: hij is sterk, atletisch en heeft een uitstekend reukvermogen.

En dan is er nog Keelin, de mooie blonde elf, die het niet moet hebben van brute kracht, maar van magisch elfenstof, toverbrouwsels en bezwerende spreuken.

Samen gaat het trio voortdurend de strijd aan met gevaarlijke creaturen die uit de onderwereld ontsnapt zijn om in de bovenwereld angst en verderf te zaaien. Cyclopen, trollen, minotaurussen, sirenes, mummies en andere griezels zijn bijna dagelijkse kost voor hen. De Nachtwacht woont in Schemermeer, een lieflijk dorp waar de tijd een beetje stil lijkt te staan.

ZOEK EEN RESTO-FRIT GROSSIER IN UW BUURT WAAR U DEZE SMULLLBOX KAN KOPEN