RESTO EXPO (Resto-Frit Beurs) 21-22-23 maart

De organisatoren van Resto Expo, de nieuwe naam voor de Resto-Frit beurs, zijn volop aan de slag met de voorbereidingen van deze nieuwe editie. De editie 2016 zal waarschijnlijk weer op een record afstevenen. Zowel naar standhouders als naar bezoekers toe.

Vanwaar deze nieuwe naam? Voornamelijk omdat onze beurs een steeds bredere doelgroep kent. Resto Expo bereikt namelijk de gehele Horeca. Van friturist tot top-kok, van broodjeszaak tot de betere bistro.

Een duidelijke stap hiertoe was de 'Culinaire Patio', een apart deel op de beurs voornamelijk bedoeld voor bistro's en restaurants, waarmee we in 2015 zijn van start gegaan. Een initiatief dat bijzonder werd gesmaakt door standhouders en bezoekers, en dat in 2016 verder zal worden uitgebreid.

Een andere reden voor deze naamsverandering is de steeds bredere groep van bedrijven die kiest voor een stand op onze beurs. Iets dat we uiteraard aanmoedigen. Dit maakt het voor onze duizenden professionele bezoekers nog interessanter om naar onze beurs te komen.

Uiteraard zullen we naast bovenstaande initiatieven alles aan doen om onze trouwe bezoekers te blijven verrassen en een onvergetelijke beurs te bezorgen. Resto Expo (Resto-Frit beurs) is niet voor niets de grootste professionele private beurs van het land.

Reserveer dus nu al één van de dagen tussen maandag 21 maart en woensdag 23 maart voor een bezoek aan Resto Expo. U kunt er weer genieten van een unieke mix van verwennerij en professionele contacten.

We zien u dus graag in Flanders Expo in Gent om nog eens bij te praten, een glas te drinken en goede zaken te doen.

Meer informatie over de aankondiging leest u hier.
Tot binnenkort!
PS: binnenkort volgt informatie over hoe u zich kan registreren